În perioada 16-20 mai 2022, Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București își deschide porțile pentru toți liceeni care se pregătesc să facă primii pași în învățământul superior. Astfel, în cadrul evenimentului „Zilele Porților Deschise”, sunt invitați să participe toți cei care doresc să cunoască oferta educațională, facilitățile și oportunitățile propuse de FPSE.

Calendarul complet al evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor Porților Deschise la Psihologie și Științele Educației poate fi consultat aici. De asemenea, detalii referitoare la modalitatea de admitere la FPSE pot fi accesate aici.

Timp de cinci zile, elevii care se pregătesc pentru admiterea la facultate și cadrele didactice din mediul preuniversitar vor avea ocazia să se informeze cu privire la oferta educațională a FPSE a UB pentru anul universitar 2022–2023. Astfel, participanții vor putea lua parte la mai multe prelegeri susținute de carele didactice ale FPSE. Aceștia vor putea participa la mai multe conferințe, printre care Profesia de psiholog – reglementări si oportunități, Managementul comportamentului în clasa de elevi și Profesorii de azi, în dialog cu profesorii de mâine.

Întâlnirile cu profesorii și studenții facultății vor continua și săptămânile următoare, iar cei interesați sunt rugați să urmărească actualizările evenimentelor pe site-ul și paginile de Facebook și Instagram ale FPSE.

„Vă așteptăm cu #PorțileDeschise!”, este mesajul adresat de organizatori participanților.

Și în luna mai 2022, Universitatea din București îi invită la Zilele Porților Deschise pe toți liceenii care se pregătesc pentru admiterea la facultate și pe cadrele didactice din mediul preuniversitar. În cadrul seriei de evenimente, participanții vor avea ocazia de a se informa cu privire la oferta educațională a facultăților Universității din București pentru anul universitar 2022-2023, chiar de la profesorii, studenții și invitații prezenți în cadrul evenimentelor.

Pentru a oferi liceenilor o imagine completă asupra vieții de student a Universității din București, facultățile organizează în format online sau hibrid prezentări ale programelor de licență și master pentru diversele specializări, cursuri deschise, discuţii cu cadrele didactice, studenţii și masteranzii facultăților, expoziții, conferințe și ateliere pe diferite tematici.

Detalii despre admiterea la facultățile Universității din București pot fi găsite pe site-ul admitere.unibuc.ro.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere