• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București
Știri
Trenul SAS Express porneşte pe 22 mai din staţia Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială a UB

Trenul SAS Express porneşte pe 22 mai din staţia Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială a UB

Duminică, 22 mai 2022, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii din Bucureşti îi invită pe toţi liceeni curioşi în privința vieții de student în Trenul SAS Express, un proiect cu tradiţie organizat de Asociaţia Studenţilor la Sociologie şi Asistenţă Socială.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid. Astfel, prima parte a întâlnirii cu liceenii va avea loc online începând cu ora 12:00, pe platforma Google Meet, link-ul de conectare urmând să fie afişat pe pagina de Facebook a evenimentului în timp util. Totodată, de la ora 16:00, se vor desfășura întâlniri în format fizic la sediul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială (str. Schitu Măgureanu, nr. 9).

Liceenii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a primi răspunsuri la diversele întrebări despre mediul academic, sub îndemnul „Fiți alături de noi pentru o studenție plină de magie!”.

Mai multe informaţii despre eveniment și despre modalitatea de înscriere sunt disponibile aici, dar și pe pagina de Facebook a Facultății.

De asemenea, oricine este interesat de procesul de admitere din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială se poate înscrie în grupul de Facebook dedicat – Admitere FSAS 2022.

Sari la conținut