În perioada 28 martie – 1 aprilie 2022, Facultatea de Geografie a Universității din București va prezenta viitorilor absolvenți ai programelor de licență oferta educațională pentru nivelul studiilor de master în anul universitar 2022-2023. Promovarea programelor de master se va realiza în cadrul unor întâlniri de tip hibrid. Studenții interesați de prezentări pot fi prezenți fizic sau online, o parte dintre prezentări fiind exclusiv online.

Cei care doresc să participe online trebuie să scaneze codul QR de pe afișul programului, de unde vor fi direcționați spre un document pentru înscriere. Ulterior vor primi pe mail un link de conectare.

„În ultimii ani, luna martie a reprezentat pentru Facultatea de Geografie perioada în care ne-am întâlnit cu cei care și-au dorit să ne cunoască mai bine, fie prin Caravana facultății, fie în cadrul unor evenimente de promovare a programelor de master”, este mesajul organizatorilor.

Programul complet și platformele/sălile unde care vor avea loc întâlnirile participanților cu cadrele didactice ale facultății și chiar cu studenți sau absolvenți ai programelor de master pot fi consultate aici.

Pentru informații suplimentare, cei interesați sunt încurajați să intre pe grupul dedicat Admiterii Master 2022 Facultatea de Geografie UB.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere