• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București
Știri
Cazare gratuită în căminele Universității din București pentru candidații la admiterea 2022

Cazare gratuită în căminele Universității din București pentru candidații la admiterea 2022

Pentru a veni în sprijinul candidaților la admiterea 2022 la cele 19 facultăți pe care le oferă, Universitatea din București le asigură, pe perioada admiterii, cazare gratuită în căminele UB.

Cazarea se efectuează în limita locurilor disponibile, pentru trei nopți, în Căminul D Grozăvești (Splaiul Independenței nr. 204). De această facilitate, candidații se pot bucura alături de un însoțitor.

Cazarea va fi posibilă în baza prezentării, la administrația căminului, a legitimației de concurs pentru una dintre cele 19 facultăți ale Universității din București și a actului de identitate.

Amintim că pentru programele de licență și master, concursul de admitere la facultățile Universității din București – sesiunea de vară – se desfășoară pe tot parcursul lunii iulie 2022, iar data limită de afișare a rezultatelor este 30 iulie 2022. Precizăm că fiecare facultate are propriul calendar, iar datele pot fi consultate de toți cei interesați pe website-urile facultăților.

Pentru studiile de licență, Universitatea din București oferă celor interesați să studieze la una dintre cele 19 facultăți un număr de 4.459 de locuri bugetate, în timp ce pentru candidații la studii de master, UB pune la dispoziție 3.250 de locuri bugetate.

Mai multe detalii cu privire la numărul de locuri bugetate scoase la concurs de fiecare facultate sunt disponibile în documentul de aici (pentru licență) și în documentul de aici (pentru master).

Sari la conținut