• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București
Știri
Admiterea 2022 la programul de licență „Marketing” de la Facultatea de Administrație și Afaceri a UB

Admiterea 2022 la programul de licență „Marketing” de la Facultatea de Administrație și Afaceri a UB

Pentru sesiunea din iulie a procesului de admitere de anul acesta, Facultatea de Administrație și Afaceri vine cu o ofertă educațională variată pentru absolvenții de liceu, printre care și programul de licență „Marketing”.

Persoanele interesate se pot preînscrie pentru admiterea la programul de licență în „Marketing” aici, iar înscrierea propriu-zisă se va putea face online în perioada 4-17 iulie 2022.

„Cu noi o să înveți să fii creativ! Hai să lucrezi într-un mediu dinamic! Te așteptăm să înveți lucruri noi privind promovările, vânzarea de produse, reclama și alegerea corectă a grupului țintă!

Astăzi, marketingul este prezent în viața activă a fiecărei firme sau a instituțiilor publice, iar tu vei avea o meserie căutată pe piața muncii. Învață să lucrezi în online!”, este mesajul transmis de FAA.

Pliantul de admitere pentru domeniul „Marketing” este disponibil aici și aici, iar mai multe detalii despre acest program de licență sunt disponibile aici.

Programul de studii, care funcționează din 2009, pregăteşte studenţi ce vor dobândi capacitate de analiză, sinteză, monitorizare şi gestionare a portofoliului de produse pe clienţi, abilităţi de culegere, prelucrare şi analiză preliminară a informaţiilor de marketing, identificarea activităţilor specifice de marketing din cadrul organizaţiei, abilități de elaborare a materialelor promoţionale.