• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Zilele Porților Deschise la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București

19 aprilie 2023

În perioada 6-7 mai 2023, Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București, în colaborare cu Asociaţia Studenților la Matematică și Informatică organizează Zilele Porților Deschise.

Evenimentul are ca scop prezentarea ofertelor facultății viitorilor studenți. Aceștia vor avea ocazia de a descoperi amfiteatrele și sălile de curs ale facultății, laboratoarele, dotările, programele de studii, mai multe informații legate de procesul de admitere, dar și ce înseamnă viața studențească.

Pentru a putea participa, doritorii sunt invitați să completeze formularul de aici până pe 2 mai, în limita locurilor disponibile.

Asociația Studenților la Matematică și Informatică este asociația reprezentativă la nivelul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București, organizată ca un ONG non-profit. Alături de partenerii lor, membrii asociației realizează proiecte și activități de interes pentru studenți, ce au ca scop dezvoltarea lor pe plan profesional, socio-cultural și personal.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB