• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

„Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept a Universității din București”: de la simularea concursului de admitere la vizite ghidate și interacțiuni cu studenții

4 mai 2023

În perioada 7-13 mai 2023, Facultatea de Drept a Universității din București organizează în format hibrid evenimentul Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept a UB, în cadrul căruia toți elevii interesați de perspectiva de a deveni student la Drept vor putea participa la următoarele activități:

Astfel, duminică, 7 mai 2023, va fi organizată simularea concursului de admitere la programul de licență al Facultății de Drept a UB. Informațiile suplimentare privind această activitate pot fi consultate prin accesarea acestui link.

 

În continuare, tot în prima zi a evenimentului, începând cu ora 15:00 va fi organizată în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept (Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46, sector 5) o prezentare a concursului de admitere la facultate, a programelor de studii ale Facultății de Drept și a oportunităților de studiu în cadrul unor programe de cooperare internațională, inclusiv a Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

 

În perioada 8-12 mai 2023, Facultatea de Drept va primi vizite ale grupurilor organizate de elevi, cu îndeplinirea următoarelor cerințe: vizita să fie organizată de o unitate de învățământ preuniversitar și solicitată în prealabil, iar grupul de elevi să fie condus de cel puțin un cadru didactic din respectiva unitate de învățământ; solicitarea vizitei să fie făcută la adresa: informatii.drept@drept.unibuc.ro; vizita se va putea realiza numai după confirmarea primită de la reprezentanții Facultății de Drept, cu stabilirea exactă a datei și orei vizitei; grupul să fie compus din minimum 10 elevi; vizitele se pot realiza doar în perioadele în care la Facultatea de Drept a UB se desfășoară activități didactice.  

 

În ultima zi a evenimentului, duminică, 13 mai 2023, începând cu ora 10:00, Asociația Studenților în Drept (ASD) va organiza manifestarea O zi student. Pentru informații suplimentare,  persoanele interesate sunt rugate să contacteze ASD aici.

 

Mai multe informații despre Zilele Porților Deschise la Facultatea de Drept a UB pot fi consultate pe site-ul facultății.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB

Sari la conținut