• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Zilele Porților Deschise la Facultatea de Chimie a Universității din București

3 aprilie 2023

În perioada 3-7 aprilie 2023, Facultatea de Chimie a Universității din București organizează Zilele Porților Deschise, eveniment ce se va desfășura în format hibrid.

Manifestarea include activități didactice și evenimente deschise liceenilor și tuturor celor interesați de oferta educațională a facultății.

În cadrul seriei de evenimente propuse, elevi, profesori, studenți, copii şi părinți interesaţi de ştiință şi, în special, de chimie vor putea discuta cu conducerea, cu profesorii și cu studenții Facultății de Chimie, vor putea participa la prezentări ale Facultății de Chimie, la tururi virtuale ale laboratoarelor facultății, la cursuri fizice sau online, la promovarea activităților extracurriculare și proiectelor educaționale pe care le desfășurăm. De asemenea, organizatorii au pregătit participanților o serie de ateliere online și fizice de chimie experimentală.

Oportunitățile oferite de Facultatea de Chimie în ceea ce priveşte programele de internship, stagii de practică profesională/de specialitate, practică pedagogică, stagii individuale de practică vor fi de asemenea aduse în atenţia participanţilor. Vor avea loc întȃlniri de prezentare a programelor ERASMUS+ și CIVIS, precum și sesiuni de informare a studenților despre selecția centralizată pentru mobilități de studii în universități CIVIS și selecția Erasmus+ pentru mobilități de studii în anul universitar 2023-2024.

Participanții vor putea afla detalii despre procesul de admitere la Facultatea de Chimie, despre burse, cămine şi, în general, despre viaţa de student chemist în UB, vor avea ocazia de a se informa, direct de la profesorii, studenții și alumnii prezenți în cadrul evenimentelor, cu privire la programele de studii din oferta educațională a Facultății de Chimie pentru anul universitar 2023-2024, care include patru specializări pentru ciclul de licență – Chimie, Biochimie tehnologică, Chimie medicală, Chimie farmaceutică; patru programe de masterat – Chemistry of Advanced Materials (în limba engleză), Biomolecule, Chimia medicamentelor şi produselor cosmetice, Master didactic în chimie; precum şi programul de doctorat.

Mai multe informații despre oferta educațională a Facultății de Chimie a UB pot fi accesate atât pe site-ul oficial al facultății, dar și pe site-ul dedicat admiterii la UB.

Facultatea de Chimie îi invită la Zilele Porților Deschise pe toți liceenii care se pregătesc pentru admiterea la facultate, pe cadrele didactice din mediul preuniversitar și pe studenții interesați de programe de master şi doctorat. „Vă așteptăm cu mare drag, ca în fiecare an, cu un program variat, în care fiecare dintre cei ce vor participa vor găsi informaţii utile şi interesante.” este mesajul organizatorilor pentru participanți.

Întâlnirile online vor avea loc pe platforma Google Meet, iar link-urile de acces se regăsesc în programul integral al ediției din 2023 al Zilelor Porților Deschise la Facultatea de Chimie care poate fi accesat pe site-ul Facultății de Chimie, sau pe pagina de Facebook.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB

Sari la conținut