• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Zilele Porților Deschise. Facultățile Universității din București, mai aproape de candidații la admiterea 2023

20 martie 2023

În perioada  martie – mai 2023, Universitatea din București își deschide porțile și îi așteaptă pe viitorii studenți să descopere facultățile UB în cadrul evenimentelor dedicate Zilelor Porților Deschise.

Astfel, elevii, liceenii și toți cei care se pregătesc pentru admiterea la facultate vor avea ocazia de a se informa chiar de la profesorii și consilierii prezenți în cadrul evenimentelor despre oferta educațională a facultăților Universității din București pentru anul universitar 2023 – 2024.

Pentru a oferi liceenilor o imagine completă asupra vieții de student, precum și informații legate de admiterea din acest an, aspecte legate de căminele studențești și procesul de cazare, taxe, etc. facultățile organizează prezentări ale programelor de licență și master pentru diversele specializări, cursuri deschise, vizite ghidate în sălile de curs, discuții cu cadrele didactice, studenții și masteranzii facultăților, expoziții, conferințe și ateliere pe diferite tematici.

Calendarul complet al evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor Porților Deschise în facultăți îl puteți accesa aici.

 

Informații complete despre sediile facultăților Universității din București pot fi accesate aici.

 

Detalii despre admiterea la facultățile Universității din București pot fi găsite pe site-ul http://admitere.unibuc.ro/.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB