• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Viitorii studenți sunt invitați să descopere „Facultatea de Fizică de la A la Z”

27 martie 2023

Vineri, 31 martie 2023, începând cu ora 10:00, Facultatea de Fizică a Universității din București organizează evenimentul „Facultatea de Fizică de la A la Z”.

Acesta este dedicat elevilor de liceu interesați de activitățile educaționale și profesionale de pe platforma Măgurele, dar și cadrelor didactice care îi pregătesc. Aceștia vor fi informați cu privire la oportunitățile educaționale oferite de Facultatea de Fizică prin programele sale de studii, dar și despre oportunitățile de practică și de carieră în centrele de cercetare din facultate și din institutele de cercetare de la Măgurele.

 

Platforma de fizică din Măgurele are o tradiție de funcționare ca un sistem integrat al cercetării științifice și educației, prin existența în același perimetru a unităților educaționale și a institutelor de cercetare. Acest lucru permite realizarea unei formări de calitate în fizică și domenii conexe în corelație cu dezvoltările științifice cele mai avansate.

 

Participanții vor vizita laboratoarele Facultății de Fizică și vor participa la ateliere și prezentări susținute de cadre didactice. Vor avea posibilitatea să discute atât cu profesori și cercetători, cât și cu studenți ai facultății, în cadrul unor ateliere, laboratoare și experimente interactive. De asemenea, elevii vor putea interacționa cu câțiva reprezentanți ai institutelor de cercetare de pe platformă, care reprezintă principalii angajatori ai absolvenților facultății.

Mai multe detalii cu privire la eveniment, dar și formularul de înscriere sunt disponibile aici.

imagine cu afiș eveniment facultatea de fizică de la A la Z

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB

Sari la conținut