• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Universitatea din București, prezentă la târgul Ofertelor Universităților, la Râmnicu Vâlcea

25 aprilie 2023

Începând cu data de 24 aprilie 2023, Facultatea de Litere a Universității din București organizează Zilele Porţilor Deschise.

Vineri, 21 aprilie 2023, Universitatea din București a fost prezentă la prima ediţie a Târgului Ofertelor Universităților. Evenimentul, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, a oferit elevilor care se pregătesc pentru admiterea la facultate și cadrele didactice din mediul preuniversitar ocazia să se informeze cu privire la oferta educatională a celor 19 facultăți ale UB.

 

Astfel, toți cei aproximativ 4.000 de elevi interesați de admiterea la universitate care au participat la acest eveniment, au primit informații privind specificul fiecărui program de studiu, modalitatea de admitere pentru anul universitar 2023-2024, dar și alte detalii utile în procesul de înscriere.

 

Alături de Universitatea din București, târgul a reunit alte douăzeci și cinci de universități din București, Brașov, Alba Iulia, Ploiești, Cluj, Timișoara, Craiova, Târgu Jiu, Târgoviște, Petroșani, Târgu Mureș, Râmnicu Vâlcea, Sibiu şi Iaşi. Fiecare universitate a avut un spațiu rezervat în parcarea și în incinta centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB