• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Ultimele zile în care te mai poți înscrie pentru programele de masterat de la FJSC. Descoperă aici oferta masteratului „Producție multimedia și audio-video”

13 iulie 2023

Unic pe piața din România, programul de masterat „Producție multimedia și audio-video” de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București așteaptă candidații să se înscrie pentru admitere până pe 16 iulie 2023.

 

Masteratul propune studenților un program interdisciplinar format din cursuri ce acoperă următoarele tematici: design grafic și web, multimedia, tehnologia informaţiei, producție audio-video digitală. Abordarea mediilor digitale se face din perspectiva creativă şi de producţie, dar şi din perspectiva eficienţei comunicării. De altfel, acest program este primul care vizează dezvoltarea unui conţinut digital, interactiv şi permite studenţilor tranziţia de la viaţa academică la o carieră practică în domeniul digital atât de rapid, supus transformărilor.

 

Astfel, dintre cursurile programului masteral amintim producţia multimedia on-line; scriitura pentru mediile digitale; producţia imaginii digitale; televiziune digitală; producţia video digitală; producţia audio digitală; cultura Internet; management de proiect; metode de cercetare pentru mediile digitale; post-producție video; producție multimedia pentru platforme multiple.

 

De exemplu, în cadrul cursului producție multimedia pentru platforme multiple, studenții sunt provocați să realizeze proiecte de motion graphics, un prim pas în dobândirea abilităților necesare pentru crearea graficii de televiziune sau animațiilor pentru campanii publicitare.

 

Câteva exemple de proiecte de motion graphics realizate de Roxana Lupu, Mihnea Christian Faust, Ana Cristina Lipan, Anne-Marie Săvulescu, Ioana Denisa Sora, Bianca Cristina Soitariu, Luana Ionescu și Anita Badea, pot fi vizualizate mai jos.

 

 

Mai multe detalii cu privire la procesul de admitere la programul de masterat „Producție multimedia și audio-video” de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București pot fi accesate aici.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB

Sari la conținut