În perioada 27-31 martie 2023, Facultatea de Geografie a Universității din București organizează o serie de evenimente de prezentare a programelor de master dedicate atât studenților din ultimii an de studii, cât și absolvenților de facultate.

Seria de evenimente incluse în Săptămâna Masterelor se va desfășura în format hibrid. Astfel, o parte dintre prezentări vor avea loc exclusiv față în față, la sediul Facultății de Geografie (Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 1, sector 1), iar cealaltă parte vor fi organizate online.

Persoanele interesate de participare sunt rugate să completeze formularul online de înscriere. Totodată, cei care doresc să participe online pot scana codul QR de pe afișul programului disponibil mai jos și vor fi direcționați spre un document pentru înscriere, după care vor primi pe mail link-ul de conectare.

„A devenit o tradiție ca în ultima săptămână din luna martie să organizăm o serie de prezentări ale programelor de master ale Facultății de Geografie a Universității din București pentru care organizăm admitere în fiecare vară”, este mesajul transmis de organizatori.

Lista integrală a cursurilor, precum și orarul prezentărilor sunt disponibile aici.

Totodată, pentru informații suplimentare, persoanele interesate pot să se înscrie pe grupul dedicat, intitulat Admitere Master 2023 Facultatea de Geografie UB.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere