• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Studenția plină de magie începe pe 6 mai la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială a UB

9 martie 2023

Sâmbătă, 6 mai și duminică, 7 mai 2023, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii din Bucureşti îi invită pe toţi liceeni curioşi în privința vieții de student în Trenul SAS Express, un proiect cu tradiţie organizat de Asociaţia Studenţilor la Sociologie şi Asistenţă Socială.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid. Astfel, prima întâlnire cu liceenii, sâmbătă, 6 mai va avea loc în format fizic începând cu ora 14:00, la unul dintre sediile Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială a UB (Șoseaua Panduri, nr. 90). Totodată, duminică, 7 mai, de la ora 14:00 se vor desfășura întâlniri online pe platforma Google Meet, link-ul de conectare urmând să fie afişat pe pagina de Facebook a evenimentului în timp util.

Liceenii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a primi răspunsuri la diversele întrebări despre mediul academic, sub îndemnul „Fiți alături de noi pentru o studenție plină de magie!”.

În acest an, casa gazdă este Slytherin și veți afla cum puteți deveni adevărați stăpâni ai științelor sociale, chiar și în lumea vrăjită. Pregătiți-vă pentru o experiență unică, cu activități interactive, jocuri și surprize. Veți fi ghidați de studenți pasionați și profesori experimentați care vă vor arăta cum puteți aplica cunoștințele din sociologie și asistență socială în diferite contexte, de la Hogwarts la lumea reală. 

SAS Express este unul dintre proiectele cu tradiție ale Asociației Studenților la Sociologie și Asistență Socială care are ca scop promovarea facultății și a asociației în randul elevilor din anii terminali de la cât mai multe licee din țară. Voluntarii A.S-S.AS au ocazia să prezinte viața de student la FSAS și totodată viața de voluntar cu scopul de a-i inspira pe elevi sa opteze pentru experiența universitară pe care o oferă.

Mai multe informaţii despre eveniment și despre modalitatea de înscriere vor fi disponibile pe pagina de Facebook a Asociaţiei Studenţilor la Sociologie şi Asistenţă Socială.

La nivelul comunității din care face parte, asociația urmărește să fie un actor important care să inițieze și să mențină parteneriate sustenabile cu instituții, agenți economici și organizații non guvernamentale relevante pentru obiectul propriu de activitate. Așadar, activitatea A.S-SAS urmărește o dezvoltare pe trei paliere: a membrilor, a beneficiarilor și a contextului în care ei își desfășoară activitatea și a societății civile în ansamblu.

imagine afiș eveniment SAS Express

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB

Sari la conținut