• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Preînscriere la admiterea din cadrul Facultății de Filosofie a UniBuc

1 martie 2023

Miercuri, 1 martie 2023, Facultatea de Filosofie a UB a dat startul sesiunii de preînscriere pentru admiterea la programele de studii de licență, master și doctorat.

Astfel, candidații se vor putea înscrie online în vederea participării la examenul de admitere care se va desfășura în luna iulie 2023. 

Preînscrierea se va face exclusiv pe platforma online dedicată, accesând acest link.

Informații referitoare la modalitățile și structura de admitere, locurile propuse, taxa de înscriere, precum și actele necesare la înscriere le puteți consulta pe pagina dedicată admiterii din cadrul site-ului facultății.

Dacă ești pasionat de tainele filosofiei regăsești în structura programului de licență liniile de studii Filosofie și Filosofie și Studii Europene care se desfăşoară pe durata a 3 ani şi care își oferă o specializare în domeniile esenţiale ale filosofiei, cu un fundament teoretic solid construit prin pachetul de discipline formatoare ca: logică, ontologie, teoria cunoaşterii, etică, estetică, istoria ideilor, filosofia limbajului.

În anul al III-lea, dacă ai urmat specializarea Filosofie, poți opta pentru unul dintre cele trei module de studiu: Filosofie teoretică, Filosofie politică şi morală, Istoria filosofiei şi filosofia culturii.

În ceea ce privește programele de masterat, Facultatea de Filosofie îți oferă programe acreditate şi interdisciplinare, cu predare în română şi engleză. Astfel, toate programele îți asigură o specializare solidă în domenii care combină formarea gândirii critice şi a viziunii strategice, pregătindu-te pentru a face faţă cu succes provocărilor din instituţii şi organizaţii naţionale şi internaţionale.

De asemenea, programele UNESCO îți creează experienţe educaţionale inovatoare şi te formează ca specialist în domeniul managementului intercultural şi al comunicării interculturale. Ai la dispoziție o paletă variată de cursuri din domeniile filosofiei, istoriei, sociologiei, ştiinţelor politice, diplomaţiei culturale.

Totodată, în urma absolvirii programului MBA – Business Administration dobândești abilităţi manageriale esenţiale – leadership, managementul resurselor umane, antreprenoriat – într-un cadru de învăţare centrat pe aprofundarea dialogului dintre culturi.

Mai mult decât atât, în fiecare semestru ai ocazia să te întâlnești cu profesori de la universităţi din Europa şi Statele Unite care predau în cadrul facultății. În ultima perioadă, asemenea cursuri au fost susţinute de Roger Crisp (University of Oxford), Peter Anstey (University of Sydney), Axel Gosseries (University of Louvain), Gabriel Sandu (University of Helsinki) și Ion Vezeanu (Lyon).

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB