• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

20 martie 2023

FJSC prezintă programul de master Producție Multimedia și Audio-Video printr-o serie de întâlniri

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București organizează o serie de trei întâlniri online cu scopul de a prezenta programul de master Producție Multimedia și Audio-Video (PMAV).

Întâlnirile vor avea loc luni, 27 martie, începând cu ora 19:00, joi, 6 aprilie, începând cu ora 14:00 și joi, 13 aprilie, începând cu ora 11:00.

 

Persoanele interesate să participe sunt rugate să completeze formularul de înscriere disponibil aici.

Ulterior va fi transmis pe email link-ul de conectare.

Programul PMAV face parte din oferta educaţională a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, fiind un program unic pe piaţa în ceea ce priveşte abordarea mediilor digitale cu aplicaţii în domeniul media şi al comunicării. Programul a fost iniţiat în anul universitar 2006 – 2007 şi acreditat de către ARACIS în iulie 2007, apoi re-acreditat în anul 2013 și în 2020.

 

Programul de masterat Producție Multimedia și Audio-Video este un program interdiscipinar format din cursuri ce acoperă următoarele tematici: design grafic și Web, multimedia, tehnologia informaţiei, producție audio-video digitală. Abordarea mediilor digitale se face din perspectiva creativă şi de producţie, dar şi din perspectiva eficienţei comunicării.

 

Acest program este primul care vizează dezvoltarea unui conţinut digital, interactiv şi permite studenţilor tranziţia de la viaţa academică la o carieră practică în domeniul digital atât de rapid, supus transformărilor.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB

Sari la conținut