• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

FJSC invită absolvenții programelor de licență să se înscrie la programul de master Jurnalism și Comunicare Politică

26 iunie 2023

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București îi așteaptă pe studenții care au absolvit programele de licență să se înscrie la programul de master Jurnalism și Comunicare Politică.

Programul masteral oferă cursanților posibilitatea de a studia și înțelege modul în care sunt construite și promovate mesajele actorilor politici relevanți, în condițiile competiției acerbe de pe scena politica națională și europeană.

De la cercetarea socială necesară în campaniile electorale, la definirea strategiei adecvate, și până la tehnicile de discurs prin care sunt proiectate mesajele către opinia publică, programul masteral va permite specializarea deopotrivă în jurnalism politic cât și în domeniul comunicării politice.

Studenții vor putea inclusiv să planifice campanii electorale naționale și locale și vor redacta ca proiecte de seminar discursuri pentru actori politici precum: Președintele României, Prim-Ministrul României, lideri politici naționali sau de la nivel local.

Obiectivul final al masterului este de a dezvolta abilități pentru o cariera viitoare în jurnalism politic sau în activități de comunicare politică, în instituții precum Administrația Prezidențială, Parlamentul României, Guvernul României, ministere, organizații non-guvernamentale etc. Mulți dintre absolvenții acestui program masteral lucrează acum în poziții de responsabilitate în presă sau consiliază lideri politici și conducători de instituții publice din România.

Mai multe detalii cu privire la admiterea în cadrul programului de master Jurnalism și Comunicare Politică pot fi accesate aici.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB

Sari la conținut