• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Facultatea de Litere a Universității din București își deschide porțile viitorilor studenți

20 aprilie 2023

Începând cu data de 24 aprilie 2023, Facultatea de Litere a Universității din București organizează Zilele Porţilor Deschise.

Timp de o săptămână, elevii care se pregătesc pentru admiterea la facultate și cadrele didactice din mediul preuniversitar vor avea ocazia să se informeze cu privire la oferta educațională a Facultății de Litere a UB pentru anul universitar 2023–2024.

La aceste reuniuni, pe lângă cursuri deschise pentru diversele specializări, întâlniri cu scriitori români contemporani și prezentări ale ofertei educaționale, liceenii vor putea afla detalii despre noutăţile admiterii de la Litere, despre profesori de elită, burse, cămine şi, în general, despre tot ceea ce configurează profilul vieţii de student la programele existente.

Pe lângă cursuri și ateliere, viitorii dar și actualii studenți vor avea ocazia de a participa la evenimente culturale care se vor desfășura pe parcursul a trei zile. Luni, 24 aprilie 2023, este plănuită o întâlnire în biblioteca facultății, la care va fi invitată scriitoarea Ioana Nicolaie.

Marți, 25 aprilie 2023, va avea loc lansarea volumului „Cartea curajului și a candorii. Ce afli despre viață din îndrăznelile bunicului Radu și din caietul secret al bunicii Ana”, la care vor participa și autorii acestuia, Ana Iorga și Filip Lucian Iorga.

Ziua de miercuri va fi una plină de evenimente, printre care se numără un workshop, „Galele Publicității”, dar și atelierul „De ce Litere și nu altceva?”.

De asemenea ziua de 27 aprilie va fi dedicată Maratonului Masteratelor, iar pe 28 aprilie studenții sunt invitați la cursurile deschise dedicate Școlii Doctorale de Litere.

Mai multe detalii legate de Zilele Porților Deschise la Facultatea de Litere, dar și programul integral al evenimentului pot fi accesate aici.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB