• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Elevii și pasionații de fizică, invitați să descopere „Facultatea de Fizică de la A la Z”

5 martie 2024

Vineri, 29 martie 2024, începând cu ora 9:30, Facultatea de Fizică a Universității din București organizează, în colaborare cu Asociația Studenților Fizicieni – Universitatea din București (ASF-UB),  evenimentul „Facultatea de Fizică de la A la Z” și invită elevii pasionați de fizică să descopere o parte dintre secretele vieții de student la Facultatea de Fizică.


Alături de cadre didactice pasionate, dar și de studenții facultății de Fizică, elevii vor avea ocazia să experimenteze o zi din viața unui tânăr student fizician, să viziteze laboratoarele facultății și să afle mai multe despre platforma de cercetare Măgurele.


Cei interesați se pot înscrie accesând acest link.


Elevii vor fi informați cu privire la oportunitățile educaționale oferite de Facultatea de Fizică prin programele sale de studii, dar și despre oportunitățile de practică și de carieră în centrele de cercetare din facultate și din institutele de cercetare de la Măgurele.


Platforma de Fizică din Măgurele are o tradiție de funcționare ca un sistem integrat al cercetării științifice și educației, prin existența în același perimetru a unităților educaționale și a institutelor de cercetare. Acest lucru permite realizarea unei formări de calitate în fizică și domenii conexe în corelație cu dezvoltările științifice cele mai avansate.


Pentru mai multe informații, puteți scrie la adresa pr.asfub@fizicieni.ro.


Programul detaliat va fi disponibil aici.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea la UB

Sari la conținut