• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Dai bacul la istorie? Facultatea de Istorie a UB organizează, și în 2023, cursuri de pregătire pentru bacalaureat

20 februarie 2023

Începând de sâmbătă, 25 februarie 2023, cadre didactice ale Facultății de Istorie a Universității din București, dar și cadre didactice din mediul preuniversitar vor organiza, în format hibrid, cursuri de pregătire a examenului de bacalaureat pentru disciplina Istorie.

În cadrul fiecărei întâlniri, elevii își vor putea pune bazele teoretice, prin intermediul unei prelegeri susținute de către profesori, iar apoi vor putea dialoga cu aceștia pe marginea modelelor de teste pentru bacalaureat.

Seria evenimentelor organizate pentru elevii de clasa a XII-a debutează cu o discuție introductivă privind proba de istorie și modul de rezolvare a subiectelor.

Calendarul integral al cursurilor de pregătire pentru bacalaureat organizate de Facultatea de Istorie a UB poate fi accesat aici și aici.

Mai multe detalii și informații actualizate în timp real cu privire programul cursurilor de pregătire pentru bacalaureat organizate de Facultatea de Istorie pot fi consultate atât pe site-ul Facultății, cât și pe pagina de Facebook.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB