• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Caravana Facultății de Geografie prezentă în aproape 100 de licee din țară​

28 martie 2023

În perioada decembrie 2022 – martie 2023, Facultatea de Geografie a Universității din București a organizat o Caravană care a avut drept scop prezentarea programelor de studii de licență pentru care organizează concurs de admitere în perioada iulie-septembrie 2023.

În această perioadă organizatorii au ajuns în aproape 100 de licee din care 25 din București și celelalte din județele: Argeș, Buzău, Călărași Dâmbovița, Galați, Ialomița, Ilfov, Prahova, Teleorman, Vâlcea și Vrancea. Caravana a revenit în licee vizitate în anii trecuți, dar și în altele noi aflate în sudul și sud-estul țării.

Caravana Facultății de Geografie în cifre a însemnat aproape 4.000 de elevi care au aflat ce înseamnă viața de stundet, aproape 40 de deplasări realizate în țară, participarea voluntară a 30 de cadre didactice din facultate și implicarea unui număr de peste 40 de studenți. La aceste s-au adăugat și diversele evenimente organizate cu și pentru elevi în cadrul Săptămânii Altfel și al Săptămânii Verzi pentru a le face cunoscute o serie de probleme actuale de mediu, modul în care poate fi îmbunătățită calitatea vieții în mediul urban, acțiuni care pot fi inițiate pentru a reduce impactul asupra mediului natural sau care sunt cele mai eficiente aplicații utile în colectarea și analiza datelor.

Întâlnirile cu elevii cărora au fost însoțite permanent de voluntari din partea Asociației Studenților Geografi care au prezentat proiectele extra-curriculare în care sunt implicați an de an.

Detalii despre această activitate și numele liceelor vizitate pot fi găsite pe pagina de Facebook a Facultății de Geografie.

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB