Timp de cinci zile, în perioada 11-15 aprilie 2022, Facultatea de Științe Politice a Universității din București își deschide porțile pentru elevii care se pregătesc pentru admiterea la facultate și cadrele didactice din mediul preuniversitar.

„Te-ai întrebat vreodată ce fac ăia la științe politice”? Ești curios despre cum funcționează sistemele sociale și politice? Vrei să afli ce faci cu științele politice și cum pot fi aplicate punctual? Noi te așteptăm la zilele porților deschise, la FSPUB. Sperăm să te convingem că sunt mai mult științe decât politice. Pe bune”, este mesajul organizatorilor pentru potențialii participanți.

Elevii pot lua parte în sistem hibrid la cursuri deschise și prelegeri susținute de lectori invitați din străinătate și întâlniri cu studenți ai FSPUB.

Vineri, 15 aprilie 2022, FSPUB a pregătit un program comun cu facultățile de Litere și Istorie  – prezentarea ofertei UB în domeniul relații internaționale și studii europene.
Calendarul complet al evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor Porților Deschise la Facultatea de Științe Politice poate fi accesat aici și aici.

Detalii despre admiterea la facultățile Universității din București pot fi găsite pe site-ul admitere.unibuc.ro.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere