Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii din Bucureşti organizează, în perioada 13-17 mai 2019, Zilele Porţilor Deschise, în cadrul cărora fiecare vizită de grup programată va cuprinde şi un tur al facultăţii, precum şi o prezentare a programelor de studii și a oportunităţilor de mobilitate internaţională. De asemenea, cei prezenți vor avea ocazia să afle care sunt activitățile studenților din  FSAS-UB, domeniile în care profesează absolvenții acesteia, modalitatea de admitere, numărul de locuri disponibile, activitățile Asociației Studenților de la Sociologie și Asistență Socială, facilitățile și infrastructura FSAS-UB.

Vizitele se organizează pe bază de programare la adresa de e-mail: smaranda.witec@gmail.com,  persoana de contact fiind doamna prodecan, lector univ.dr.Smaranda Witec. În cazul în care sunteți interesați de o vizită în altă perioadă, vă puteți adresa aceleiași persoane de contact.

Participarea la cursurile și seminariile din cadrul evenimentului este liberă iar toți cei interesați sunt așteptați la sediile Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială, la adresa str. Schitu Măgureanu, nr.9, sector 5, București, vis-a- vis de grădina Cişmigiu şi „Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr” sau la sediul Facultaţii din str. Panduri, nr. 90, lângă Palatul Cotroceni.

Programul complet al evenimentului îl puteți accesa aici.