Miercuri, 12 mai 2021, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii din Bucureşti invită toţi liceeni curioşi de cum e viaţa de student în Trenul virtual SAS Express, un proiect cu tradiţie organizat de Asociaţia Studenţilor la Sociologie şi Asistenţă Socială.

Liceenii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a primi răspunsuri la diversele întrebări despre mediul academic, sub îndemnul ,,Fiți alături de noi pentru o studenție plină de magie!”.

Mai multe informaţii despre eveniment și despre modalitatea de înscriere sunt disponibile aici, dar și pe pagina de Facebook a Facultății.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 16:00, pe platforma online Google Meet, iar linkul de conectare va fi afişat pe pagina de Facebook a evenimentului.

De asemenea, oricine este interesat de procesul de admitere din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială se poate înscrie în grupul de Facebok dedicat  – Admitere FSAS 2021.

Înscrierea la concursul de admitere va avea loc în perioada 1–16 iulie 2021, online, accesând platforma http://admitere.sas.unibuc.ro/ ce va fi disponibilă în perioada de înscriere.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere