Programul de master Managementul Crizelor din cadrul Facultății de Administrație și Afaceri a Universității București, singurul master interdisciplinar dedicat gestionării crizelor din România, organizează înscrieri la admitere până la data de 20 septembrie 2020, online, pe platforma https://admitere.faa.unibuc.ro/

Platforma se va închide pe data de 20 septembrie 2020, ora 12:00.

Programul pregătește profesioniștii pentru a identifica din timp elementele definitorii ale potențialelor crize ce se întrevăd la orizont, pentru a adopta măsurile adecvate pentru cel mai potrivit răspuns, pentru a extrage învățămintele necesare în urma gestionării acestor crize și pentru a le transforma în bune practici menite să întărească organizația.

Crizele, indiferent de amplitudinea lor, afectează cursul activității organizațiilor, fie că este vorba de companii mici sau organizații de anvergură din mediul privat, din administrația publică sau guvernamentală, iar modul în care factorii de decizie răspund la aceste evenimente constituie un factor determinant pentru succesul sau insuccesul organizației.

Cu o abordare practică, izvorâtă din vasta experiență a lectorilor programului, programul de master Managementul Crizelor le oferă cursanților ocazia de a interacționa și de a obține informații valoroase de la personalități marcante, cu expertiză dovedită în gestionarea situațiilor de criză în organizații publice și private. Ca un exemplu în acest sens, în rândul lectorilor se numără Dr. Raed Arafat – Secretar de Stat în MAI, și gen. (rez) dr. Constantin Degeratu – fost sef al Statului Major General, fost consilier prezidential si fondator al Institutului de Studii de Securitate, două personalități marcante, cu experiență recunoscută în gestionarea crizelor.

„Programul Managementul Crizelor reprezintă o structură de master ce urmărește calificări profesionale specifice administrației publice europene. În calitate de coordonator al acestui program, sunt bucuros că avem posibilitatea ca prin această platformă să aducem față în față profesioniști ai domeniului și un număr din ce în ce mai mare, de la an la an, de studenți. Crizele sociale, crizele la nivel macroeconomic, precum și cele care au impact asupra organizațiilor în care activează au noi conotații în situația actuală și determină din ce în ce mai mulți studenți să își dorească să se pregătească pentru a învăța să facă față acestor provocări” a declarat conf. univ. dr. Silviu Cojocaru.

Mai multe detalii privind masterul Managementul crizelor pot fi consultate pe http://www.managementulcrizelor.ro/ şi https://admitere.faa.unibuc.ro/

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere