• +4 021 305 97 30
  • office@g.unibuc.ro
  • Șoseaua Panduri, nr. 90, București

Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București a dat startul admiterii 2023

23 iunie 2023

Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București a dat startul admiterii 2023

În perioada 23 iunie – 7 iulie 2023, elevii care își doresc să urmeze unul dintre programele de licență oferite de Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București se pot înscrie, online, pentru unul dintre cele peste 400 de locuri bugetate scoase la concurs.

 

Înscrierea se efectuează exclusiv online, în aplicația disponibilă aici. Facem precizarea că informațiile marcate cu * sunt obligatorii, iar pentru candidații care susțin examenul de Bacalaureat anul acesta, în urma acordului dat la înscriere, notele finale (după contestații) vor fi extrase automat din SIIIR. Acești candidați nu vor completa seria și numărul diplomei de bacalaureat la Pasul 4.

 

Mai multe detalii cu privire la procesul de admitere la Facultatea de Matematică și Informatică a UB pot fi consultate aici și aici.

 

Sesiune specială de admitere și burse de performanță pentru olimpicii și sportivii care aleg Universitatea din București

 

Universitatea din București organizează, începând cu anul universitar 2023 – 2024, o sesiune de admitere specială pentru olimpicii internaționali și sportivii medaliați la competiții europene și mondiale pentru sporturile olimpice și șah și la jocurile olimpice și paralimpice, anterior organizării sesiunii de admitere pentru toți candidații. Aceștia se vor înscrie la nivel de universitate la adresa de e-mail admitere.olimpici@g.unibuc.ro, conform calendarului special stabilit și disponibil pe site-ul admitere.unibuc.ro.

 

De asemenea, Universitatea din București oferă începând cu anul universitar 2023 – 2024, 20 de burse elevilor și studenților medaliați cu aur, argint sau bronz la olimpiadele științifice și competițiile internaționale care optează să-și continue studiile într-una dintre cele 19 facultăți ale UB. Bursele se adresează medaliaților la jocuri olimpice, campionate mondiale și europene, campionate mondiale universitare pentru sporturile olimpice și șah, inclusiv cele organizate pentru persoanele cu dizabilități.

 

Astfel, pentru anul universitar 2023 – 2024 cuantumul lunar al burselor va fi de 1.500 de lei (medalie de aur / locul I), 1.250 de lei (medalie de argint / locul II) și 1.000 de lei (medalie de bronz / locul III).

ADMITERE UPDATE

Ultimele noutăți legate de #admiterea2023 la UB

Sari la conținut