În perioada 22-26 martie 2021Facultatea de Geografie a Universității din București va prezenta viitorilor absolvenți ai programelor de licență oferta educațională pentru nivelul studiilor de master în anul universitar 2021-2022. Promovarea programelor de master se va realiza în cadrul unor întâlniri online.

„În ultimii ani, luna martie a reprezentat pentru Facultatea de Geografie perioada în care ne-am întâlnit cu cei care și-au dorit să ne cunoască mai bine, fie prin Caravana facultății, fie în cadrul unor evenimente de promovare a programelor de master”, este mesajul organizatorilor.

Programul complet și platformele pe care vor avea loc întâlnirile participanților cu cadrele didactice ale facultății și chiar cu studenți sau absolvenți ai programelor de master pot fi consultate aici.

Studenții interesați să participe la unul sau mai multe evenimente organizate de facultate în acest scop sunt invitați să completeze următorul formular, după care vor primi link-ul de acces.

De asemenea, persoanele interesate pot accesa și site-ul admitere.unibuc.ro pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de examenul de admitere care se va desfășura în sesiunile iulie și septembrie 2021.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere