Zilele Porților Deschise la Facultatea de Psihologie și Științele Educației

Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București organizează miercuri, 8 aprilie 2015, între orele 10:00 – 15:00, evenimentul „Zilele Porților Deschise”, dedicat elevilor.

Cu această ocazie facultatea își deschide porțile pentru viitorii studenți, care vor putea vizita sediul facultăţii (laboratoare, amfiteatre, biblioteca facultății). Vizitatorilor le va fi dezvăluită o lume fascinantă, încă puţin cunoscută, plină de oportunităţi şi provocări. Psihologia şi Ştiinţele Educaţiei nu sunt doar două domenii de studiu, în cadrul cărora sunt oferite o varietate de programe (licenţă, masterat, doctorat, postuniversitare), ci ele reprezintă forţe ale schimbării şi dezvoltării sănătoase a oamenilor şi a societăţii.

Prezenți la evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Porților Deschise vor fi și membrii ASPSE (Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației) care vor sta la dispoziția vizitatorilor cu răspunsuri și informații despre cum este viața de student la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și în cadrul unei asociații studențești.

Top