În perioada 11-13 aprilie 2022, Facultatea de Litere a Universității din București organizează în format hibrid Zilele Porţilor Deschise.

Timp de 3 zile, elevii care se pregătesc pentru admiterea la facultate și cadrele didactice din mediul preuniversitar vor avea ocazia să se informeze cu privire la oferta educațională a Facultății de Litere a UB pentru anul universitar 2022–2023.

La aceste reuniuni, pe lângă cursuri deschise pentru diversele specializări, întâlniri cu scriitori români contemporani și prezentări ale ofertei educaționale, liceenii vor putea afla detalii despre noutăţile admiterii de la Litere, despre profesori de elită, burse, cămine şi, în general, despre tot ceea ce configurează profilul vieţii de student la programele existente.

Alături de întâlnirile culturale cu prof. univ. dr. Rodica Zafiu și scriitoarea Doina Ruști, organizatorii au pregătit participanților și ateliere online de lingvistică și literatură.

Întâlnirile online vor avea loc pe platforma Google Meet, iar link-urile de acces se regăsesc în programul integral al ediției din 2022 al Zilelor Porților Deschise la Facultatea de Litere, care poate fi accesat aici.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere