Zilele Porților Deschise la Facultatea de Fizică

Pentru anul universitar 2016-2017, Facultatea de Fizică a Universității din București demarează programul Zilele Porților Deschise, organizat pe toată perioada cuprinsă între lunile martie și iunie.

În cadrul acestui program, Facultatea de Fizică propune o serie de activități destinate elevilor implicați în programul „Școala Altfel” şi tuturor persoanelor interesate de ,,Disciplină Ştiinţifică Majoră” FIZICA. De asemenea, toți particpanți vor fi invitați la manifestările organizate împreună cu Asociația Studenților Fizicieni, cu ocazia diferitelor evenimente.

O primă activitate pe care Facultatea de Fizică o propune este aceea de a îi invita pe toți cei interesați să viziteze laboratoarele generale ale facultății. În acest sens, facultatea își va deschide porțile tuturor celor interesați, în fiecare zi de vineri, începând cu data de 10 martie și până în data de 2 iunie, în intervalul orar 10:00-14:00.

Vizitele se organizează numai pe bază de înscriere la adresa de e-mail: vasile.bercu@fizica.unibuc.ro.

Mai multe informații despre programul evenimentelor Zilele Porţilor Deschise la Facultatea de Fizică pot fi consultate aici.

Top