UPDATE 4 Facultăți care au anunțat numărul de locuri pentru sesiunea septembrie 2012

Facultatea de Psihologie și Științele Educației scoate la concurs, pentru sesiunea din septembrie 2012, 60 de locuri la taxă, după cum urmează:
1. Specializarea Pedagogie – 10 locuri (admiterea se face pe baza mediei examenului de la bacalaureat);
2. Specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar – 50 locuri (admiterea se face pe baza a două probe: proba eliminatorie de aptitudini – abilități artistice și de comunicare, precum auzul muzical, ritmul, dialogul, citirea unui text; media examenului de la bacalaureat).

În perioada 3 – 10 septembrie 2012, Universitatea din București organizează cea de-a doua sesiune de admitere la facultățile unde au rămas locuri vacante după confirmarea locurilor de către candidații admiși în sesiunea din vară. De curând, a fost publicată în Monitorul Oficial o nouă hotărâre de guvern care cuprinde capacitatea de școlarizare pe programe de studii pentru anul universitar 2012-21013. În cazul creșterii capacității de școlarizare, și alte facultăți vor organiza un nou concurs de admitere în luna septembrie. Urmăriți cu atenție site-ul admitere.unibuc.ro și site-urile facultăților.

Vezi aici, aici și aici ce alte facultăți au anunțat  numărul de locuri vacante pentru sesiunea septembrie 2012.

Tags: , , ,

Top