Cazare și acces gratuit în spațiul Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză” pentru candidații la admiterea 2019 la UniBuc

Universitatea din București pune la dispoziția absolvenților de liceu, licență și master, la admiterea din acest an, un număr de peste 7.600 de locuri la buget.

Pentru programele de licență și master, concursul de admitere la facultățile Universității din București se desfășoară în perioada 8-30 iulie 2019, iar data limită de afișare a rezultatelor este 30 iulie 2019. În schimb, pentru programele de doctorat, perioada este cuprinsă între 2 și 20 septembrie 2019.

Este important de precizat faptul că fiecare facultate are propriul calendar, cuprins în perioada mai sus-menționată. Datele pot fi consultate de toți cei interesați pe website-urile facultăților.

Pentru studiile universitare de licență, Universitatea din București propune un număr de 4.350 de locuri bugetate, în timp ce pentru candidații la studii universitare de master, Universitatea din București propune un număr de 2.950 de locuri bugetate.

Mai multe informații cu privire la numărul de locuri propus de fiecare facultate vor fi disponibile în cel mai scurt timp pe site-ul admitere.unibuc.ro. De asemenea, pe website-ul dedicat admiterii la Universitatea din București pot fi consultate şi informații detaliate referitoare la admiterea la programele de licență și master.

Pentru cei care doresc să candideze la una dintre școlile doctorale, Universitatea din București propune un număr de 300 de locuri bugetate, dintre care 150 cu bursă.

Pentru a veni în sprijinul candidaților, Universitatea din București oferă cazare gratuită în căminul „Leu C”, în limita locurilor disponibile, pentru 3 nopți. Cazarea va fi posibilă în baza prezentării, la administrația căminului, a legitimației de concurs și a actului de identitate.

În plus, candidații la admiterea 2019 la Universitatea din București, beneficiază și de acces gratuit în spațiul Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză”. De această facilitate se pot bucura alături de alte trei persoane. Grădina Botanică a Universității din București poate fi vizitată în mod gratuit în perioada 8-30 iulie 2019, zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00. Accesul se face pe baza legitimației de participant la concursul de admitere la Universitatea din București.

Universitatea din București va comunica periodic informații cu privire la calendarul, numărul de locuri, precum și situația înscrierilor. Toți cei interesați sunt invitați să urmărească pagina de Facebook a Universității din București, fb.me/unibuc.ro, precum și website-urile UniBuc.roadmitere.unibuc.ro și cele ale facultăților. Datele de contact ale facultăților pot fi accesate aici.