În perioada 8-9 aprilie 2020, Universitatea din București își așteaptă viitorii studenți la RIUF, cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei, care anul acesta se va desfășura online.

Toți cei interesați de admiterea la Universitatea din București sunt așteptați la standul virtual al Universității, acolo unde vor primi informații privind specificul fiecărui program de studiu, modalitatea de admitere, dar și alte informații.

Virtual RIUF vine în întâmpinarea așteptărilor celor care se bazează pe RIUF pentru informații complete despre studiul în țară și în străinătate și oferă acces la cele mai bune oportunități educaționale. Pe platforma pusă la dispoziție de organizatori, participanții pot dialoga cu reprezentanții universităților prin apeluri video sau chat-uri online, pot descărca materiale sau resurse cu informații despre domeniile de studiu pe care vor să le urmeze, pot participa la webinarii în care sunt prezentate programe de licență și masterat din peste 10 țări, direct din fața propriului lor ecran și pot primi oferte educaționale personalizate. Ulterior celor două zile de eveniment interactiv, toate resursele informaționale vor rămâne la dispoziția participanților pe o perioadă de încă 30 de zile.

Evenimentul este gratuit, iar înscrierile se pot face aici.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere