În perioada 25-27 iunie 2020, Universitatea din București va fi prezentă la HE.RO Virtual Exhibition, prima expoziție virtuală dedicată exclusiv universităților și educatorilor din România.

Toți cei interesați de admiterea la Universitatea din București sunt așteptați la standul virtual al Universității, acolo unde vor primi informații privind specificul fiecărui program de studiu, modalitatea de admitere, dar și alte detalii utile în procesul de înscriere.

Pe platforma pusă la dispoziție de organizatori, participanții pot dialoga cu reprezentanții Universității din București prin apeluri video sau chat-uri online și pot descărca materiale sau resurse cu informații despre domeniile de studiu pe care vor să le urmeze.

Totodată, ei pot lua parte la webinarul Admiterea 2020 la UB: Noi provocări în context online, susținut joi, 25 iunie 2020, ora 15:00 de prof. univ. dr. Laura Comănescu, Prorector pentru Programe de studii și Practica studenților.

Ulterior celor trei zile de eveniment interactiv, toate resursele informaționale vor rămâne la dispoziția participanților pe o perioadă de încă 14 zile.

Târgul reunește și companii de consultanță educațională care îi pot îndruma pe vizitatori în alegerea celor mai potrivite programe, educatori care oferă o varietate de cursuri și specializări și companii ce își prezintă oportunitățile de internship și carieră. Ofertele de studii din cadrul evenimentului acoperă toate tipurile de specializări și sunt disponibile în limba maternă sau în limbi străine.

Accesul vizitatorilor în platforma online este gratuit și se face prin înregistrare prealabilă, AICI.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere