Elevii de clasa a XI-a sunt invitați să participe la Școala de Vară UB Summer University, desfășurată în perioadele 13-20 și 21-28 iulie la București.

Ajunsă la cea de-a cincea ediţie, UB Summer University (UBSU) este o tabără de vară la care elevii de clasa a XI-a pot participa pentru a simți, timp de 6 zile, viața de student cu tot ce presupune ea. Fie că este vorba de cursuri, mersul la cantină, nopțile nedormite sau atmosfera din campus, supereroii vor avea ocazia să le experimenteze pe toate.

Vor fi selectați în program 120 de elevi, iar pașii de înscriere sunt simpli. Totodată, intrarea în proiect are o taxă de 300 de lei, după confirmarea admiterii.

Perioada de înscriere: 25 mai – 9 iunie 2021.

Anul acesta activitatea se va desfășura în două serii, fiecare având un anumit număr de facultăți. De asemenea, numărul participanților este limitat, toate aceste măsuri fiind luate pentru a asigura o protecție cât mai bună supereroilor.

Cea mai tare aventură a verii, unde viața de student din cadrul Universității din București e prezentată cu tot ce presupune ea. Nopți nedormite, examene, proiecte, oboseală, petreceri, prietenii sunt doar câteva dintre lucrurile pe care elevii de clasa a XI-a le vor experimenta în cele 6 zile ale proiectului.

Supereroii vor merge la cursurile facultății alese, vor fi cazați în campus, vor lua mesele la cantină și vor avea ocazia să participe la diverse activități și joculețe pregătite special pentru ei.”.

Documentele necesare, precum şi alte informaţii utile pot fi consultate pe site-ul oficial.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere