Săptămâna Porţilor Deschise la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării

Liceenii care se pregătesc de admitere la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării sunt așteptați  între 16-21 aprilie 2018 la o serie de acțiuni organizate în cadrul Săptămânii Porţilor Deschise.

Cu prilejul acestui eveniment vor avea loc manifestări dedicate promovării programelor de studii ale facultăţii: vizite în facultate, asistarea la cursuri, meditații, întâlniri cu jurnaliști, dar și simulări ale concursului de admitere. Pentru cei care vor să verifice dacă au talent în presa audio-video, vor fi organizate castinguri în laboratorul de radio și în laboratorul TV.

Vizitele în Facultate vor avea loc în zilele de luni, marți, miercuri și joi, între orele 10:00-14:00.

Laboratoarele facultății pot fi vizitate la sediul din Bd. Iuliu Maniu, nr. 1-3, Complex „Leu”, Corp A, etaj 6, sector 6.

Elevii şi toţi cei interesaţi pot participa, pe parcursul săptămânii la simularea unui casting pentru postul de prezentator de televiziune, la un workshop de publicitate, la proiecţii de film, dar și la un atelier de digital marketing.

Programul complet al activităţilor dedicate elevilor poate fi consultat aici.

Amintim că studenții și cadrele didactice ale Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării oferă meditații pentru admitere în grupul de Facebook al FJSC.

Top