Preînscriere admitere

Preînscrierea la admiterea din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice

Începând cu data de 15 februarie 2021, Facultatea de Științe Politice a Universității din București oferă candidaților şansa de a se pre-înscrie online în vederea participării la examenul de admitere ce va avea loc în sesiunea iulie 2021.

Preadmiterea va permite astfel să rămâneți în contact cu facultatea și să aflați înaintea altora ce e important pentru parcursul dvs. universitar. Totodată, veți primi de la profesori, de la secretariat, dar şi de la studenții facultăţii informații importante referitoare la admitere și la alte activități derulate în cadrul FSPUB.

„Banchetul filosofic” se mută în online: Elevii din an terminal pot deveni pentru o săptămână studenți ai Facultății de Filosofie a UB

Începând de luni, 15 martie 2021Facultatea de Filosofie a Universității din București a lansat procedura de preînscrieri pentru Admiterea 2021. Astfel, candidații vor putea completa online formularul în vederea participării la examenul de admitere care se va desfășura în sesiunile iulie și septembrie 2021.

Cu acest prilej, profesorii Facultății de Filosofie invită persoanele interesate la un „Banchet Filosofic online” în perioada 5-9 aprilie 2021La acest eveniment sunt invitați să participe toți cei interesați de dialogul filosofic, în mod special elevii și studenții aflați în căutarea răspunsurilor la întrebări existențiale și dornici de formarea unui spirit interogativ și critic.

Noutăți Admitere