Masterate despre imagine, text și spectacol

Vă interesează imaginile vizuale, comunicarea prin imagini sau modul în care ele ne spun ceva despre lumea în care trăim? Aceasta nu mai poate fi înţeleasă numai prin ceea ce declară în cuvinte, trebuie să fim atenţi şi la modul cum se prezintă în faţa ochilor noştri.

Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii (CESI), în cadrul parteneriatului dintre Universitatea din Bucureşti şi Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”-Bucureşti, dezvoltă în acest scop două programe de masterat speciale − unul dedicat imaginii vizuale ca atare (pictură, fotografie, publicitate), altul spectacolului (teatru, film) –, unde numeroase cursuri şi ateliere vă prezintă moduri de analiză modernă şi practică de specialitate în muzee, galerii de artă, teatre, edituri, agenţii de publicitate, firme de marketing cultural, cabinete de arhitectură etc.

Atenţie, perioada de înscrieri la ambele masterate, pentru locuri de la buget şi locuri cu taxă, se prelungeşte până pe 13 septembrie 2013 inclusiv, orele 11.00-14.00!

 

Concurs de admitere: 17 septembrie 2013, cu începere de la ora 10.00

 

Data de afişare a rezultatelor: 18 septembrie 2013.

 

Date de contact:

Tel./fax: +4021.212.50.28, + 40740.00.38.43

Web: www.cesi.ro/ro/masterat/masterat.htm
E-mail: office.cesi@gmail.com, office@cesi.unibuc.ro

facebook.com/CESI-Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii

Top