Masterat nou în FPSE: Învățare, inovare și coaching în educație.

Pe data de 25 iulie 2016, se organizează în premieră admiterea la un nou program de studii masterale derulat de Facultatea de Psihologie și Științele Educației: Învățare, inovare și coaching în educație.

Programul preia experiențele pozitive cumulate în cei 5 ani de implementare a programului de Master – „Strategii inovative de învățare. Masterat didactic”  – și le adaugă o dimensiune nouă, aceea a coachingului. Se răspunde astfel unei necesități frecvent exprimate de zona educațională, aceea de a consolida competențe de suport pentru multiplele procese de dezvoltare profesională, personală și ameliorare instituțională derulate în sistem.

Noul program nu reprezintă doar o schimbare de titlu, ci și o ofertă de formare modernizată, revizuită. O echipă pluridisciplinară va furniza pe parcursul celor 2 ani de specializare cursuri ce vizează teme actuale din domenii precum coaching și dezvoltare profesională, învățare inovativă, comunicare, leadership, e-learning, managementul echipelor și instituțiilor educaționale.

Admiterea se realizează pe baza unui interviu și a mediei de licență. Pentru mai multe informații, dați click aici.

Pentru detalii, accesați planul de învățământ aici.

Coordonatori:

Prof. dr. Anca Nedelcu: anca.nedelcu@fpse.unibuc.ro,

Prof. dr. Ovidiu  Pânișoară: ovidiu.panisoara@fpse.unibuc.ro.

Top