Vineri, 14 mai 2021, Facultatea de Geografie a UniBuc organizează un maraton dedicat prezentărilor programelor de studii pentru care se organizează admitere în sesiunile iulie-septembrie 2021, dar şi a activităţilor extracurriculare organizate de Asociaţia Studenţilor Geografi.

Astfel, Maratonul Caravanei Facultății de Geografie va cuprinde o serie de şase prezentări, desfăşurate între orele 10:00 – 16:00, pe platforma online Google Meet şi adresate elevilor de liceu, profesorilor, părinţilor şi tuturor celor care îşi doresc să urmeze un program de studii în domeniul geografiei sau științei mediului.

Cei interesaţi să participe la una dintre aceste întâlniri trebuie să se înscrie la adresa de e-mail secretariat@geo.unibuc.ro, menţionând ora la care doresc să urmărească prezentarea facultăţii  (10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00), iar ulterior vor primi link-ul de conectare.

Mai multe informaţii pot fi consultate pe pagina de Facebook a evenimentului.

Înscrierea la concursul de admitere din cadrul Facultăţii de Geografie va avea loc în perioada 5–18 iulie 2021, online, pe o platformă dedicată, ce va fi disponibilă după începutul perioadei de înscriere.

Pentru informaţii actualizate privind procesul de admitere urmăriţi constant site-ul admitere.unibuc.ro şi site-ul facultăţii.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere