Învață cum să gestionezi o criză

Facultatea de Administrație și Afaceri desfășoară în anul universitar 2017-2018 programul de studii de master Managementul Crizelor, destinat tuturor acelora interesați de gestionarea crizelor atât din domeniul public, cât și din mediul privat.

Cursurile acestui program au ca obiectiv formarea de specialiști în prevenirea și gestionarea crizelor în vederea  îmbunătățirii sistemului economic și a creșterii  performanței în organizațiilor publice și private naționale și europene.

Cursurii vor ajuta studenții să se perfecționeze în medierea și gestionarea conflictelor și să își dezvolte abilitățile de cercetare științifică în domeniul crizelor și conflictelor la nivel național și european.

Studenții se vor bucura de cursuri susținute de profesori și experți reputați precum prof. univ. dr. Constantin Ghiga, prof. univ. dr. Marian Zulean, prof. univ. dr. Bucur Ion, conf. univ. dr. Monica Ardeleanu, conf. univ. dr. Marin Burcea, conf. univ. dr. Silviu Cojocaru , dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, MAI, gen (rez) dr. Constantin Degeratu, fost sef al Statului Major General, fost consilier prezidential si fondator al Institutului de Studii de Securitate, dr. Viorel Mihăilă, expert în comunicare strategică și operațiuni psihologice, Cătălin Tiseac Certified Projects Director – PM Solutions, Aurel Băloi, Director General Intergraph Computer Services, dr. Cătălin Ghinăraru – lnstitutul Național de Cercetare Științifică în domeniul Muncii și Protecției Sociale, comisar-șef Andrei Gheorghe, director general adjunct, Direcția Generală Management Operațional

Cei doi ani de master acoperă diferite discipline, printre care: Crize și conflicte internaționale: prevenire și gestionare, Managementul riscului, Crize economice în contextul globalizării, Crize online și gestionarea bazelor de date, Planificarea și managementul programelor pentru situații de risc, Managementul strategic în situații de criză, Mediere și tehnici de prevenire și gestionare a conflictelor, Managementul crizelor în sistemul de ordine și siguranță publică etc.

Admiterea la masterul Managementul Crizelor se organizează în perioada 10 – 18 iulie 2017.

Candidaţii se admit în baza concursului de admitere, în funcţie de:

Proba 1:  30%  – examen licenţă

Proba 2 : 70%-proba orală (teoretico – aplicativă) – proba tehnico – aplicativă va fi organizată pe data de 20 iulie 2017.

Tematica pentru proba orală este disponibilă aici – secțiunea Managementul Crizelor.

Documentele necesare pentru înscriere sunt disponibile aici.

Mai multe informații privind masterul Managementul Crizelor pot fi consultate aici.

Top