Facultatea de Științe Politice a Universității din București anunță prelungirea perioadei de înscriere pentru admiterea 2022, atât pentru programele de licență, cât și pentru cele de master.

Astfel, înscrierile pentru programele de licență oferite de Facultatea de Științe Politice au fost prelungite până vineri, 22 iulie 2022, în timp ce înscrierile pentru programele de master oferite de Facultatea de Științe Politice au fost prelungite până miercuri, 20 iulie 2022.

În ambele situații – atât pentru programele de licență, cât și pentru programele de master –  data afișării rezultatelor finale este vineri, 29 iulie 2022.

Pentru admiterea din acest an, Facultatea de Științe Politice a Universității din București a scos la concurs 544 de locuri la programele de licență, în timp ce pentru programele de master au fost scoase la concurs 208 locuri.

Mai multe detalii cu privire la numărul de locuri scoase la concurs de Facultatea de Științe Politice a Universității din București sunt disponibile în documentul de aici (pentru licență) și în documentul de aici (pentru master).

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere