Facultatea de Ştiinţe Politice a afişat rezultatele

Facultatea de Ştiinţe Politice a afișat rezultatele preliminare la admitere, sesiunea iulie 2013. Intră pe site-ul Facultăţii și află dacă ai fost admis la buget sau la taxă.

În perioada 23-25 iulie 2013, orele 9 -14, candidaţii declaraţi admişi pe locurile de la buget, respectiv pe locurile cu taxă, au obligaţia de a confirma personal ocuparea respectivului loc prin depunerea la secretariatul FSPUB a unei cereri, scrisă de mână şi semnată.

Candidaţii admişi pe locurile de la buget au obligaţia să aducă în momentul confirmării locului obţinut şi documentele de școlaritate (diploma de bacalaureat în original) solicitate la dosarul de înscriere.
Candidații care au depus deja documentele în original în momentul înscrierii la admitere vor confirma locul obținut doar prin depunerea cererii de confirmare.

Candidaţii admişi pe locurile cu taxă au obligaţia să aducă în momentul confirmării locului obţinut şi chitanţa care să facă dovada achitării unui sfert din valoarea taxei de studii pentru anul I (750 de lei; se achită la caseria Universităţii din Bucureşti, sediul Facultăţii de Drept, cu specificarea pe chitanţa: „Facultatea de Ştiinţe Politice – Taxe şcolare”).

Candidaţii care nu confirmă locul în termenul stabilit, vor fi eliminaţi definitiv din liste şi vor fi înlocuiţi cu următorii clasaţi.

În urma încheierii primei perioade de confirmare a ocupării locurilor de la buget și de la taxă (25 iulie 2013), listele vor fi refăcute prin eliminarea candidaților care nu au confirmat și prin reclasificarea candidaților admiși pe locuri cu taxă sau înscriși pe listele de așteptare, a căror medie de admitere le permite acest lucru.

Tags: , , ,

Top