Facultatea de Sociologie, în colaborare cu Serviciul Român de Informaţii în cadrul programului de masterat Studii de Securitate-Analiza informaţiilor

Serviciul Român de Informaţii organizează începând din această toamnă un Master de Studii de securitate-Analiza Informaţiilor în colaborare cu Universitatea din Bucureşti – Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială. Colaborarea vizează rebranduirea cunoscutului program de Master în Studii de Securitate al Sociologiei – master cu deja o tradiţie de 10 ani – prin furnizarea de către specialiştii Serviciului a unei puternice componente de Analiza informaţiilor.

Masterul se adresează celor care vor să se specializeze în analiza geopolitică, strategică, de securitate şi  de informaţii, abordând domeniile din perspective neconvenţionale, cu aplicaţii dintre cele mai variate: de la cele utile activităţii în instituţiile de profil ale statului până la ONG-uri sau business intelligence.

Cursurile sunt susţinute de specialişti cunoscuţi în domeniu: Dan Dungaciu, Larry Watts, Iulian Fota, Ionel Nicu Sava, Cristian Barna, Darie Cristea, Călin Cotoi, dar şi de cadre ale SRI.

Pentru anul acesta, programul oferă candidaţilor un număr de 39 de locuri de la buget şi 11 cu taxă (la zi) şi 50 de locuri cu taxă (la frecvenţă redusă, pentru masteranzii din provincie care vor să studieze la Universitatea din Bucureşti).

Înscrierile se desfăşoară în perioada 3 şi 10 septembrie, la sediul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială din Bd. Schitu Măgureanu nr. 9. Detalii interesante despre program şi înscrieri găsiţi la www.masterstudiidesecuritate.ro.

Top