Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a afișat rezultatele la admitere

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a afișat rezultatele la admiterea din sesiunea iulie 2014. Accesează site-ul facultăţii pentru a vedea rezultatele.

I. Candidații care s-au înscris la un singur program de studii și au depus la înscriere diploma (adeverința) de bacalaureat în original se consideră că au confirmat locul de la buget.

II. Candidații care au depus la înscriere două sau trei dosare (pentru mai multe programe de studii) trebuie să-și confirme locurile obținute astfel:

  • Dacă au fost admiși pe locurile de la buget la două sau trei programe de studii, pot urma un singur program de studii pe locurile de la buget. De aceea, trebuie să opteze pentru programul de studii la care doresc să rămână pe locurile de la buget prin depunerea unei cereri tip de confirmare a locului și să depună diploma (adeverința) de bacalaureat în original la dosarul de candidat depus pentru acest program de studii;
  • Dacă au fost admiși pe locurile cu taxă, trebuie să opteze pentru programul de studii la care doresc să rămână pe locurile cu taxă prin depunerea unei cereri tip de confirmare a locului cu taxă la programul de studii, diploma (adeverința) de bacalaureat în copie legalizată și chitanța prin care dovedeşte plata primei rate.

Tags: , ,

Top