Facultatea de Fizică a afişat rezultatele

Facultatea de Fizică a afișat rezultatele la admiterea din sesiunea iulie 2013. Accesează site-ul instituției și află rezultatele la cele două specializări:

Rezultate Admitere Fizică (buget)

Rezultate Admitere Fizică (taxă)

Rezultate Admitere Fizică Tehnologică, domeniul de licenţă – Ştiinţe Inginereşti Aplicate (grant de studiu)

Rezultate Admitere Fizică Tehnologică, domeniul de licenţă – Ştiinţe Inginereşti Aplicate (taxă)

De asemenea, citește cu atenție anunțurile legate de termenele limită de retragere a dosarelor.

Contestaţiile se depun până marţi, 23 iulie 2013, ora 16:00, între orele 9:00-12:00, la secretariatul facultăţii. În afara orelor de program al secretariatului, contestaţiile pot fi preluate de personalul de la poarta facultăţii.

Candidaţii declaraţi admişi la Facultatea de Fizică a Universităţii din Bucureşti în sesiunea iulie 2013, pe locuri finanţate prin granturi de studii sau pe locuri cu taxă, sunt invitaţi la secretariatul facultăţii, în perioada 22-26 iulie 2013 pentru a-şi completa dosarul de concurs cu diploma de bacalaureat în original.
Depunerea actelor în original se poate face zilnic între orele 9:00-15:30, (9:00-12:00, sâmbăta şi duminica), la secretariatul facultăţii.
Dacă diploma de balaureat în original nu poate fi adusă până la data de 26 iulie 2013, la dosar trebuie depusă o declaraţie care să menţioneze faptul că doriţi să fiţi înmatriculaţi la Facultatea de Fizică şi data la care poate fi adusă diploma.
În caz contrar locurile ocupate în urma concursului din sesiunea iulie 2013 vor fi declarate vacante.
Locurile rămase libere, după aceasta dată (26 iulie 2013), vor fi scoase la concurs într-o a doua sesiune de admitere, care se va organiza în perioada 3-21 septembrie 2013.

Tags: ,

Top