Facultatea de Filosofie, altfel decât de obicei

Facultatea de Filosofie a Universității din București vă invită în săptămâna 2-6 aprilie, în cadrul programului „Școala altfel”, să luați parte la o serie de activități special organizate pentru voi!

Luni, 2 aprilie 2012, 10:00-13:30, profesorii Facultății de Filosofie vor fi prezenți la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” pentru o serie de discuții pe temele: „La ce e bună filosofia?” și „Despre dragoste” (etică aplicată). Vor vorbi lect. dr. Marin Bălan, Dana Bobocel (III Filosofia culturii),  Irina Horoi (III Filosofia culturii),  Irina Crăciun (III SE) și Ioana Răducan (II SE). În aceeași zi, la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, conf. dr. Sorin Costreie va pregăti o dezbatere despre sens și semnificație, propunând câteva exerciții aplicate pe teatru și film.

Marți, 3 aprilie 2012, conf. dr. Sabin Totu va merge la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” pentru cercul de lectură Platon – „Republica”.

Joi, 5 aprilie 2012, 12:00-13:00, conf. dr. Sebastian Grama şi Alexandru Bejenariu (master ICIF) vor fi prezenți la la Liceul Teoretic „C. A. Rosetti” pentru o discuție despre drepturile animalelor.

Programul „Școala altfel” își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a cadrelor didactice, în activități nonformale menite să le valorizeze talentele, preocupările extra-școlare și competențele în domenii cât mai variate.

Mai multe informații se pot găsi accesând pagina oficială a Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, precum și pagina oficială a Facultății de Filosofie din cadrul Universității din București.

Tags: , , ,

Top