Miercuri, 21 aprilie 2021, Facultatea de Chimie a Universității din București organizează o sesiune de informare online în care va prezenta oferta educațională pentru nivelul studiilor de master în anul universitar 2021-2022.

Reuniunea se adresează tuturor studenților interesați de masteratele Facultății de Chimie a UB, indiferent dacă sunt studenți ai facultății, ai altor programe de studii din Universitatea din București sau de la altă universitate.

Așadar, la masteratele Facultății de Chimie sunt așteptați toți cei interesați de construirea unei cariere academice și de cercetare, cei care doresc să-și dezvolte competențe și abilități necesare integrării pe piața forței de muncă, într-un mediu socio-profesional dinamic, aflat într-o continuă schimbare, precum și cei care doresc să-și diversifice opțiunile de carieră.

La întâlnirea de promovare a programelor de master vor participa reprezentanți ai conducerii Facultății de Chimie, coordonatorii programelor de studii, cadre didactice implicate în activitatea didactică și de cercetare desfășurată în cadrul programelor de master, studenți și absolvenți ai programelor de master care vor răspunde întrebărilor viitorilor masteranzi și le vor furniza acestora informațiile necesare pentru a le facilita alegerea programului de master în concordanță cu planurile de dezvoltare profesională și personală.

Facultatea de Chimie formează specialiști cu înaltă calificare în domeniul chimiei, capabili să răspundă provocărilor actuale și viitoare din chimie atât la nivel național, cât și internațional.

Persoanele care doresc să participe la eveniment se pot conecta prin intermediul platformei Zoom, accesând acest link.

Mai multe informații despre oferta educațională a Facultății de Chimie a UB pot fi accesate atât pe site-ul oficial al facultății, cât și pe pagina admitere.unibuc.ro.

Secţiune accesibilizată pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere