Facilităţi candidaţi

Pentru a veni în sprijinul candidaților, Universitatea din București vă oferă cazare gratuită în perioada admiterii, în căminul „Leu C”, în limita locurilor disponibile, pentru 3 nopți. Cazarea va fi posibilă în baza prezentării, la administrația căminului, a legitimației de concurs și a actului de identitate.

Mai multe informații despre cazare pot fi solicitate la nr. de telefon: 021 307 73 28 / 021 307 73 30 sau pe adresa de e-mail: cazare@rectorat.unibuc.ro.

Dosarele de înscriere la admitere trebuie depuse la secretariatele facultăților Universității din București. Candidații Facultății de Științe Politice beneficiază de o facilitate suplimentară, posibilitatea de a se înscrie online (www.fspub.unibuc.ro/admitere).

Plata online a taxei de înscriere la admitere este o altă facilitate oferită de Universitatea din București candidaților săi. Absolvenții de liceu pot achita taxa de înscriere online, prin completarea formularului disponibil la adresa: www.po.unibuc.ro. Facilitatea achitării online completează modalitățile tradiţionale de plată: prin numerar, la casieriile facultăților UNIBUC sau prin ordin de plată.

Cei care optează pentru achitarea online a taxei de înscriere vor include în dosarul de înscriere, alături de toate celelalte acte necesare, dovada confirmării plății, primită pe e-mail.

Mai mult, absolvenții de liceu, candidați la admiterea 2018 la Universitatea din București, beneficiază și de acces gratuit în spațiul Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză”. De această facilitate se pot bucura alături de alte trei persoane. Grădina Botanică a Universității din București poate fi vizitată în mod gratuit în perioada 6 – 26 iulie 2018, zilnic, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Accesul se face pe baza legitimației de participant la concursul de admitere la Universitatea din București.

În plus, candidații la admiterea la Universitatea din București pot relaționa prin e-mail cu un student din reţeaua de studenţi voluntari ai Universităţii din Bucureşti. Datele de contact ale acestora pot fi accesate la secţiunea Mentorat.

Toţi cei interesaţi de admiterea la Universitatea din Bucureşti se pot adresa secretariatelor facultăţilor (datele de contact pot fi consultate aici) şi pot fi la curent cu ultimele noutăţi, accesând secţiunea Noutăţi Admitere.

Noutăți Admitere

Restituirea taxelor de confirmare şi de studii

Restituirea taxelor de confirmare loc şi de studii pentru toate facultăţile Universităţii din Bucureşti se va face începând cu data de 03 septembrie 2018. Pentru aceasta, trebuie depuse la Serviciul Financiar următoarele documente: chitanţa în original şi...