Facilităţi candidaţi

Cazare gratis pe perioada admiterii

Pentru a veni în sprijinul candidaților, Universitatea din București oferă cazare gratuită în căminul „Grozăveşti B”, în limita locurilor disponibile, pentru 3 nopți. Cazarea va fi posibilă în baza prezentării, la administrația căminului, a legitimației de concurs și a actului de identitate.

Mai multe informații despre cazare pot fi solicitate la nr. de telefon: 021 307 73 28 / 021 307 73 30 sau pe adresa de e-mail: cazare@rectorat.unibuc.ro.

Acces gratuit la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”

De asemenea, candidații la admiterea 2019 la Universitatea din București, beneficiază și de acces gratuit în spațiul Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză”. De această facilitate se pot bucura alături de alte trei persoane. Grădina Botanică a Universității din București poate fi vizitată în mod gratuit în perioada 8-30 iulie 2019 şi 2-20 septembrie, zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00. Accesul se face pe baza legitimației de participant la concursul de admitere la Universitatea din București.

Admitere online

Anul acesta, admitere online este accesibilă pentru candidaţii la Facultatea de Drept, Facultatea de Filosofie, Facultatea de Matematică şi Informatică şi la Facultatea de Ştiinţe Politice.

Plata online

E mult mai uşor să te înscrii la admiterea UniBuc. Poţi achita online taxa de înscriere, prin două modalităţi.

1. Completând formulare disponibile mai jos:

2. Virament bancar într-unul din conturile Universităţii din Bucureşti

Informaţii necesare pentru plata taxelor, precum şi conturile IBAN necesare pentru efectuarea plăţii sunt disponibile aici.

În plus, absolvenții de liceu, interesaţi de admiterea 2019 la Universitatea din București pot relaționa prin e-mail cu un student din reţeaua de studenţi voluntari ai Universităţii din Bucureşti. Datele de contact ale acestora pot fi accesate la secţiunea Mentorat.

Toţi cei interesaţi de admiterea la Universitatea din Bucureşti se pot adresa secretariatelor facultăţilor  şi pot fi la curent cu ultimele ştiri, accesând secţiunea Noutăţi Admitere.

Universitatea din București va comunica periodic informații cu privire la calendarul, numărul de locuri, precum și situația înscrierilor. Toți cei interesați sunt invitați să urmărească pagina de Facebook a Universității din București, fb.me/unibuc.ro, precum și website-urile UniBuc.roadmitere.unibuc.ro și cele ale facultăților.

Datele de contact ale facultăților pot fi accesate aici.

 

Noutăți Admitere

Universitatea din București, prezentă la târgul RIUF Virtual

Universitatea din București, prezentă la târgul RIUF Virtual

În perioada 8-9 aprilie 2020, Universitatea din București își așteaptă viitorii studenți la RIUF, cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei, care anul acesta se va desfășura online. Toți cei interesați de admiterea la...

Masteratele Facultății de Geografie a UB, prezentate studenților

Masteratele Facultății de Geografie a UB, prezentate studenților

În perioada 9-13 martie 2020, Facultatea de Geografie a Universității din București organizează o serie de prezentări ale programelor de masterat pentru anul universitar 2020 – 2021. Evenimentele vor avea loc la Facultatea de Geografie a UB (Bd. Nicolae...

Cum poți intra la facultate? Pe baza mediei de la Bacalaureat

Cum poți intra la facultate? Pe baza mediei de la Bacalaureat

Consultă mai jos lista facultăţilor unde consursul de admitere se va baza pe media de la Bacalaureat.   Facultate Modalitate de admitere Administrație și Afaceri - Proba 1 - 50% nota probei scrise la Limba și literatura româna a examenului de Bacalaureat; - Proba 2 -...