Toţi cei înscrişi la concursul de admitere organizat de cele 19 facultăţi ale Universităţii din Bucureşti pot solicita cazare gratuită, pentru maximum 3 nopţi, în Căminul „Leu C”.

Alături de candidat poate beneficia de această facilitate şi un însoţitor al acestuia, în limita locurilor disponibile în cămin.

Astfel, ca şi în anii precedenţi, UniBuc vine în întâmpinarea celor interesaţi de facultăţile sale, din dorinţa de a simplifica procesul de admitere.

Ce trebuie să faci?

Te înscrii la cel puţin o specializare UniBuc, iar cu legitimaţia de concurs şi cu actul de identitate te prezinţi la administrația căminului, localizat pe Bd. Iuliu Maniu, nr. 1-3, sector 6, în imediata apropiere a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării,  Sociologie şi Asistenţă Socială, Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei,  Drept, Ştiinţe Politice şi la mică distanţă faţă de celelalte facultăţi.

Mijloacele de transport în comun cu care poţi ajunge la cămin este metroul – staţia  Politehnica sau STB: 61, 62, 69, 90, 93, 96, 236, 136, 336.

Mai multe informații despre cazare pot fi solicitate la numerele de telefon: 021 307 73 28 / 021 307 73 30 sau pe adresa de e-mail: cazare@rectorat.unibuc.ro.

Amintim că perioada în care se desfăşoară procesul de amitere la Universitatea din Bucureşti este 8-30 iulie pentru programele de licenţă şi master şi 2-20 septembrie pentru studiile de doctorat.